vårglädje

Otroligt ! nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller år, var och fixade legg idag så nu känns det bra :)!
det är också 1 vecka kvar nu bara tills the party, inget eller ingen kan trycka mer mig nu, för nu har jag något som gör mig glad, underbart roligt kommer det nog bli:)!

SItter här nu med Michelle och vi ska ta tag i att leta reda på en utlandsresa som hon och hennes familj + tim och jag ska åka på i sommar, underbart :)!

Nattligt besök

Nu ikväll kom Michelle hem till mig, hon ska sova här, så blir mycket prat, alltid lika roligt när du kommer hit eller när jag kommer till dig!
Du är verkligen systern jag aldrig fick, älskar dig

Och nu är det äntligen snart sommar bara två månader till skolavslutningen, men det här blir sista sommarlovet, men allt kan inte pågå i en evighet så är det bara.
Men jag saknar verkligen dom nattliga besöken som hör till sommaren, allt känns så enkelt så fritt, så fridfullt och lite busigt!
Allt känns möjligt, värmen,solen, vattnet, kärleken

måndagen är alltid den värsta

nu är äntligen skoldagen över, måndagen är alltid den värsta, man är trött efter helgen och fast vi bara är ledig två dagar under helgen så räcker det för att behöva ställa om totalt till måndag.
och nu har vi ju också gått mot ljusare dagar, blev en omställning också att ställa fram klockan en timme.

men nu är det tid för att ta tag i lite pluggning innan jag tar mig en promenad med gåstavarna i det blåsiga vädret.
chiao

Du är värd mer än så

Ingen vill bli sårad så enkelt är det, men tyvärr är kärleken inte alltid lika enkel.
Det finns gränser till hur mycket man klarar av och tyvärr får vi ibland tåla för mycket.
Men något som är väldigt viktigt som vi måste komma ihåg är att det är att bara vi själva kan trycka ner oss i slutändan.
Människor kan göra allt för att förstöra och såra, men trots allt har vi det sista avgörandet, låt inte någon få ta det beslutet åt dig, för du är starkare än så, du är värd mer än så.

Jag är otroligt glad att jag har människor omkring mig som står vid min sida genom vad jag än gör.
Det finns inte många såna människor, men jag har haft lyckan att möta några.

my big secret

Ligger i sängen och har precis ätit en macka med groddar och ett glas färskpressad jucie, riktigt gott var det :)
Ja ni läste rätt, groddar ! jag bara älskar groddar, någon mer som delar denna hemlighet med mig;)?

Idag har jag varit i skolan, vi hade mag och ryggträning på badhuset på idrottschemat idag, riktigt roligt:)
På min väg hem så stannar en bil framför mig, och vem kan det där vara tänkte jag som sitter och vinkar som en idiot, jo det var ju Jessica, tänka sig vad duktig hon är på att köra, återigen grattis till körkortet älskling<3
Hon skjutsade mig hem och jag tror jag var mer impad än hon av att sitta i en bil med henne alldeles själv haha ;)
Så nu är jag ännu mer sprallig på att få ta körkort själv, 8 dagar kvar nu tills jag fyller, skulle chansa på att jag har ett körkort i juni, men vi får se, ska försöka sattsa på det iallafall:) Övningskörde idag när jag skulle sola med mamma och tillbaka, I´m gonna make it !
Blev en stor lättnad när hon berättade att hon återigen vill följa med upp till våran stuga nu i påsk, alltid roligare med dig gumman<3 så bara jag får kaninvakt så är allt klart, annars får killen antingen följa med upp eller så blir det för mig att stanna hemma, och det vore ju lite synd med tanke på min och pappas nya skoter pärla;)

Oj vad tiden har runnit iväg när man inte pluggar, dax att plugga igen då :/
puss&kram

Den rätte för... From?

Kom precis in från en promenad med Ida, har börjat komma igång riktigt bra med träning nu må jag säga :)
Tänkte försöka komma igång lika bra med att fixa min blogg klart, headern som min vän mattias gjort är jag riktigt nöjd med, det är bakrundsfärgen som är " the big problem" , nå det ska nog lösa sig tillslut:)

Om 20 minuter ska jag ta och kolla på " Den rätte för Rosing"  hur många av er tror att Linda kommer finna den rätte mannen i sitt liv ? själv är jag lite skeptisk till det hela, att hon skulle kunna finna en man så snabbt, men inget är väl omöjligt, eller?
Skulle kanske inte vara så dåligt att ha ett eget program " den rätte för from" haha, men sålänge jag inte är med i big brother och operear tuttarna och hela faderuttan så tror jag nog att jag nöjer mig med det vanliga hederliga "  svensson dejtandet"

hur långt skulle ni gå för att finna den rätte mannen/kvinnan i erat liv?

tänkte skriva efter programmet om det pinsamaste och nog det modigaste jag gjort för att få en killes uppmärksamhet, tyvär fick jag höra att han var upptagen, men att han tyckte det var gulligt gjort, och nog det roligaste sättet någon hade " flirtat" med honom på.
Nu i efterhand förstår jag inte riktigt hur galet det var, har intalat mig själv att det nog var värmefeber eller nå;)
skriv gärna det mest extrema ni gjort för att fånga en kille/tjejs uppmärksamhet, så kan vi dela med oss av varandras galna flirtar;)

en ny start

en ny blogg med ett nytt namn, men samma johanna.
jag har alltså skaffat mig en ny blogg, kände att jag behövde en ny start.
och det gäller inte bara min blogg, det gäller stora delar av mitt liv också, ska verkligen försöka att skriva så ofta jag kan i bloggen också.
min blogg får alltså en andra chans.
vad tycker ni om att ge personer en andra chans ? eller en tredje chans? hur många chanser förtjänar man?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0